Fogyasztovédelem

A pénzügyi szolgáltatások igénybevétele során fogyasztó az a természetes személy, aki önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívül eső célok érdekében jár el. Fogyasztónak minősül az ügyfelek mellett az is, aki még nem kötött szerződést a pénzügyi intézménnyel, de arról tájékozódik vagy arra vonatkozóan ajánlatot kap.

Amellett, hogy a pénzügyi szolgáltatások köre folyamatosan bővül és változik, feltételrendszerük és költségstruktúrájuk is egyre összetettebbé válik. Ahhoz, hogy megalapozott döntés születhessen az igénybevételükről, elengedhetetlen a teljes körű, pontos és közérthető tájékoztatás.

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet kiemelkedő figyelmet fordít arra, hogy segítse a személyes körülményeknek leginkább megfelelő, körültekintő és tudatos fogyasztói döntés meghozatalát.

Jelen menüpont alatt a Takarékszövetkezet panaszkezeléséről és a kapcsolódó letölthető nyomtatványokról is tájékozódhat.

Fogyasztóvédelmi és panaszkezelési tájékoztatók
Kalkulátorok
Formanyomtatványok
A fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférése
Termék összehasonlítás

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...