Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK

Matrac Betétjegy

A Matrac Betétjegy a lakosság számára kínált fix kamatozású, 6 hónapos lejáratú, 3 havonta tőkésedő megtakarítási forma.

Matrac Betétjegyben betétet csak természetes személyek helyezhetnek el. 

 

A kamat a lejárati idő alatt 3 havonta tőkésedik. 
Lejárat előtti megszüntetés esetén:

 

  • 3 hónapon belüli kivét esetén a betét kamata 0%,
  • 3-6 hónap közötti feltörés esetén 3 havi kamat jár


A lejárat utáni napokra kamat nem jár. 

 

A névre szóló Matrac Betétjegy személyenként kamatokkal együtt, a törvényben előírt mértékben az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítva van. A kamat után a magánszemélyeknek a személyi jövedelemadóról szóló törvényben előírt mértékű adót kell fizetniük, amit a Takarékszövetkezet kifizetéskor levon.

 

Az aktuális kondíció a hatályos Hirdetményben található.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények