Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Éven belüli hitel Önkormányzatoknak

Éven belüli hitel Önkormányzatoknak

Változó kamatozású, 1 éves lejáratú az önkormányzatok likviditási szükségleteinek kielégítésére szolgáló hitel!

Az Önkormányzatok részére nyújtott egy éven belüli hitel, mely az önkormányzatok likviditási szükségleteinek kielégítésére szolgál.

 

Az Önkormányzatok likviditási szükségleteinek kielégítésére szolgáló hitelek. Futamidő: max 12 hónap.
Likviditási gondok esetén felvett hitel kamata: 1 havi BUBOR+ kamatfelár.
Eseti jelleggel felvett hitel a pillanatnyi nehézségek megoldására: kamat: 3 havi BUBOR + kamatfelár, és kezelési költség.
Kamata mindkettőnek változó. A kamatfelár mértékét meghatározza az ügyfél- és partnerminősítés illetve a Takarékszövetkezet hitelbírálati döntése.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények