Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
KORONA TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói forgóeszköz hitel

Vállalkozói forgóeszköz hitel

A vállalkozások részére nyújtott éven belüli vagy éven túli forgóeszköz hitel, mely gyors segítséget nyújt a vállalkozás

A vállalkozások részére nyújtott éven belüli vagy éven túli forgóeszköz hitel, mely gyors segítséget nyújt a vállalkozás forgóeszköz beszerzéseinek finanszírozására.

 

A terméket csak jogi személyiségű gazdasági társaságok, jogi személyiség nélküli vállalkozások, egyéni vállalkozók igényelhetik a forgóeszközhitelt – mint azt elnevezése is mutatja – a vállalkozások forgóeszköz beszerzéseihez kapcsolódó, a vevő - szállítóállomány eltérő futamidejéből adódó rövidtávú likviditási – esetenként középtávú – hiteligények kielégítésére nyújtjuk.
A forgóeszközhitel felhasználási célhoz kötött, az ügyfélnek elszámolási kötelezettsége van a Takarékszövetkezet felé. A hitel lehet éven belüli (legfeljebb 12 hónap) és éven túli (a forgóeszköz igényen túl a gazdálkodás szükségletének fedezésére, vagy egyéb kötelezettségek teljesítésére).
A kamatfelár a vállalkozás típusa és az ügyfél minősítési kategóriája szerint változó! A kamat 3 havi BUBOR+kamatfelár. Irányadó kamat minden esetben a Budapesti Bankközi Kamatláb.
 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények